2102 - Μικροβιολογία Τροφίμων

  Πληροφορίες Μαθήματος - Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ)  
Κωδικός 2102
Τίτλος Μικροβιολογία Τροφίμων
Τίτλος (ENG) Food Microbiology
Τύπος ΥΠ - Υποχρεωτικό
Εξάμηνο 2° (Εαρινό)
ECTS 6
Φόρτος Εργασίας 150 ώρες
Ώρες Θεωρίας 3 ώρες/εβδομάδα
Ώρες Εργαστηρίου 2 ώρες/εβδομάδα (για κάθε Εργαστηριακή ομάδα)
Ώρες Φροντιστηρίου -
Υπεύθυνος/η Μαθήματος Βεσκούκης Αριστείδης
Λεπτομέρειες Μαθήματος Περίγραμμα μαθήματος
Πρόσθετες Πληροφορίες -

Εκτύπωση