Καραγιάννη Αντωνία-Δήμητρα
Ακαδημαϊκός Υπότροφος Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023Η Δρ. Αντωνία Δήμητρα Καραγιάννη απέκτησε το βασικό πτυχίο της από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού ιδρύματος Κρήτης (2005). Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2008). Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα της Ειδικής Αγωγής (2019) όπου, και συνεχίζει τη μεταδιδακτορική της έρευνα. Από το 2019, εργάζεται ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο ΠΣ Διατροφής και Διαιτολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παρ. Καρδίτσας, στο ΠΣ Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παρ. Καρδίτσας, στο Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καρδίτσα και στο Τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τρίκαλα. Πεδίο ενδιαφέροντος αποτελεί η βιταμίνη D και η Ειδική Αγωγή.